ecaty.comecaty.com

Drone Mania

Kete vit duket qarte qe dasmat do te realizohen me me teper diemnsione dhe kendveshtrime. Kendveshtrime qe nuk i kemi pare shpesh dhe qe bejne kurioz te gjithe. Kurioziteti i shtyn pastaj te mendojne si eshte, si do te jete valle dasma ime e filmuar nga ketej, nga andej, po nga ky vendi i mrekullueshem. Kur mendonin me pare ishte komplet ndryshe. Me pare mendohej thjesht. Me duhet nje kamaeraman/fotograf per dasmen edhe merrej i pari qe te dilte perpara. Nuk kishte rendesi nese dinte ta perdorte por thjesht qe kishte kamera kualifikohej per eventin. Por tani kohet kane ndryshuar, kerkohet ne internet kameramani me profesionist, shihen disa punime edhe vleresohet nese kane apo jo aparatura moderne.

Aparaturat moderne bejne nje pune te shkelqyer, por nga ana tjeter kane edhe nje kosto. Nje nga keto aparaturat moderne jane edhe drone-t. Pajisje fluturuese e ngjashme me helikopterin por ne vend te qe tene nje helike qendrore, kane 3,4,6,8 apo edhe 16 helika te vendosura neper cepat e ketij mjeti fluturues te quajtur drone. Dronet nuk kane nevoje per pilot fizik brenda tij por kontrollohen nga distanca me nje komandues.Nje aparature qe dergon sinjale radio tek droni.

Por le te anashkalojme anen teknike. Dronet kete vit jane perhapur ne mase saqe ky vit mund te quhet viti i tyre. Ata perdoren edhe nga fotografet/kameramanet per filmime apo foto nga lart, me nje perspektive ndryshe ku jo çdokush mund te shohe prej atje, dhe eshte kjo arsyeja pse jane bere pre e nje kurioziteti shume te madhe per profesioniste apo njerez te thjeshte. Keshtu qe edhe dasmat tanime filmohen edhe me drone. Studio Ristyle eshte e pajisur me kete teknologji te fundit qe e ben me terheqese filmimin apo fotot e nje dasme. Nese doni te prenotoni nje sherbim me drone nga studio ristyle, ju mjafton te klikoni ne menune KONTAKTO dhe te beni kerkesen tuaj. Do tju pergjigjemi sa me pare. Gjithe te mirat, Studio Ristyle

STUDIO RISTYLE - JU BËN TE ËNDËRRONI

Studio Ristyle Ju Ofron zgjidhjen më të mirë për dasmën tuaj me kameraman profesionist, fotograf(Ristyle Photography) dhe krijim websitesh profesionale per evenimente dhe biznese...Zgjidhni Studio Ristyle!

 

Studio Ristyle - Kameraman - Fotograf Hi-quality responsive Joomla! templates Ristyle Photography - Imazhi me i bukur i jetes